Wie zijn wij

KI-organisatie ProPos werd in 2001 gestart door John Manders en Antoon van Kessel. Indertijd samen al goed voor bijna 35 jaar ervaring in KI-service. Het was vlak na de MKZ-crisis van 2001 en in een tijdvak waarin veel veehouders hun bedrijf stopten. Het duo liet zich er niet door afschrikken, wist dat er vraag moest zijn naar een flexibele KI-organisatie, die snel kan opereren.

Gouden formule

Het bleek een gouden formule. Sinds we in 2001 begonnen bleven we groeien. In 2004 is Rob Teunissen opgenomen in de VOF. We zijn nu met acht medewerkers: 6 inseminatoren,1 vertegenwoordiger en de vrouw van Antoon runt vanaf het begin het kantoor. Deze snelle groei is te danken aan een combinatie van persoonlijke benadering, correcte advisering, een puike Prijs-kwaliteitverhouding, ons uitgebreid dienstenpakket en stipte service. Het zijn niet de enige punten waarmee we ons onderscheiden. Als organisatie willen we u iets extra’s leveren. Toen het gesekst sperma kwam waren wij een van de eerste ki’s die deze rietjes verkochten. En nu er veel vraag is naar fleckvieh hebben we hierin  een ruime keuze.

Bevlogen

We zijn bevlogen in ons werk: dankzij ons compacte team kunnen we onze diensten en producten voordelig aanbieden, het hele jaar rond. We zijn flexibeler, hebben korte aanrijdtijden én de langste opgavetijden. Ook op zon- en feestdagen zijn we er voor u. Zelfs op eerste kerstdag en Nieuwjaarsdag. En zelfs dan zijn onze tarieven zeer concurrerend. U kunt er bovendien op rekenen dat het doorgaans uw ‘eigen’ inseminator is die uw bedrijf bezoekt. Alles in één hand, dat is wel zo vertrouwd.

Privacy verklaring:

            privacy verklaring